Com avions (2-3)

  0
  ni-els-imprevistos-poden-amb-el-seagull.jpg

  21/03/2016 – El Seagull arriba quasi sense marge de temps al camp de l’AD Son Sardina i aconsegueix guanyar de forma èpica.

   

  La situació surrealista que hauria de viure el CE Seagull en el desplaçament efectuat el passat cap de setmana cap a les Illes Balears li aportaria encara més valor als tres punts guanyats contra l’AD Son Sardina.

   

  El conjunt de Jordi Ferrón visitava el sisè classificat del grup III de la Segona Divisió Femenina i veuria com el seu avió sortia de Barcelona amb una hora i mitja de retard. Això obligaria les jugadores blaves a canviar-se dins de l’autocar de camí al camp i saltar al terreny de joc sense fer cap tipus d’escalfament.

   

  Tots aquests problemes no evitarien que Mar posés per davant el Seagull només superar la primera mitja hora de partit (33’). El gol de les badalonines seria compensat poc després de Marina Martín (41’), jugadora que sabria castigar els dos xuts al pal efectuats per les visitants durant el primer temps.

   

  A la represa, però, les gavines tornarien a dominar, sent Alba Gordo l’encarregada de transformar dues penes màximes (48’ i 55’) que li donarien al Seagull una renda consistent (1-3).

   

  L’AD Son Sardina miraria de reaccionar, però només podria escurçar distàncies amb el 2 a 3 final convertit per Bonnin (88’). A sis jornades pel final del campionat, les blaves continuen segones (51) i compten amb nou punts d’avantatge vers el Levante Las Planas. Si es guanya diumenge, el play-off d’ascens pot ser gairebé seu.