Líders solvents

0
    41

21/3/2015.- Badalonès a Primera i Maristes a Segona resolen partits que perdien a pocs minuts del final i sumen una victòria més al capdavant de les classificacions.

El Badalonès es va endur un partit molt disputat al camp de La Palma. Un rival molt físic i anotador el va obligar a lluitar fins el final un partit que perdia de 4 a 4 minuts del final.

Els dimonis van portar la iniciativa a la primera part i van arribar al descans amb 7 punts d’avantatge. Però a la segona, els locals van apostar per un joc molt físic que va sorprendre el Badalonès i gràcies a l’encert en triples li van poder donar la volta al marcador.

A 4 minuts del final, el Badalonès perdia de 4 punts i les dinàmiques dels dos equips eren oposades. Però la confiança de l’equip en les seves possibilitats  i el saber estar dels jugadors en moments delicats va acabar en un parcial de 15-4 als últims 5 minuts.

L’encert va arribar quan l’equip més el necessitava per acabar guanyant, 73-80. Després de la jornada de descans, partit a les alçades. Dissabte a les 19.30h el Badalonès rep el Salou, segon classificat a una victòria, en un partit clau per definir la part alta de la taula.

A Segona, també l’Ademar va haver de lluitar fins el final la victòria en la visita del Gramanet. Al primer quart ja van agafar els primers avantatge, 15-10, i al segon, amb el partit controlat semblava que podien marxar al marcador gràcies a la superioritat física.

Però un parcial de 0-5 a l’últim minut va fer als de Santa Coloma mantenir les seves opcions, 33-26. A la represa, fins i tot es van posar per amb un parcial de 2-12 i 4 triples que li donaven la volta al partit. La igualtat es va mantenir fins el final del quart,  47-49.

La igualtat va seguir al parcial definitiu amb molts errors per part dels dos equips. Fins que, a 4 minuts del final, els Maristes es van poder posar per davant gràcies al control del rebot i l’encert en els tirs lliures. Un parcial de 10-3 els va donar la victòria, 62-59. Després de l’aturada, el líder té un partit exigent a la pista del quart classificat, el Sant Jordi.

El derbi de la jornada a Segona va ser pel Badalonès B a la pista del Natzaret. El partit va començar amb imprecisions per part dels dos equips i la primera cistella del partit va trigar 4 minuts en arribar.

El Badalonès B va entrar abans al partit i va agafar els primers avantatges, però a el Sant Andreu també va anar agafant el to per arribar al descans amb un marcador ajustat, 28-31. A la segona part, els locals van pagar els errors en les passades sota cistella i no ja no van poder tornar a posar-se per davant.

A més, el Badalonès B va apostar per unes defenses alternatives que li van donar molt bons resultats i el Natzaret només va trobar alguna resposta aïllada en forma de triple però insuficient per aguantar el ritme del líder. Els dimonis van augmentar la diferència per arribar a un final de partit còmode fins el 60-79.

A la tornada de la competició, el Badalonès B rep el Caldes, un rival directe, diumenge a les 16h. El Natzaret visitarà diumenge a la tarda un Mollet B en plena persecució del líder.

Derrota del Llefià a la pista del Castellar B. La bona defensa del Llefià li va permetre competir en una primera part igualada. Però a la segona, la falta d’encert va fer que el Neus ampliés la diferència fins el 53-70. El proper partit serà a la pista del Castellar B.