Comença la implantació de les obres de l’Hotel del Port

  0
  45
  Hotel del Port.jpg

  Aquesta setmana han donat inici els treballs d'implantació de la construcció del futur hotel del Port, així com de la plaça que cobrirà l'aparcament del mateix equipament. Els dos projectes s'executaran en paral·lel, amb una previsió d'un any per la plaça del Passeig Marítim, i un any més per l'hotel.

  Aquests primers treballs consistiran en la instal·lació de la tanca perimetral que separarà l'àrea de treball i la zona d'enderroc de l'illa de la sala Maristany, treballs que ja és realitzaran durant la setmana vinent, amb la de construcció dels serveis i vestidors, dels quals s'estan fent de nous al Moll Nord. La implantació reduirà la zona per a vianants en l'accés nord del Port, així com l'espai d'espera de l'autobús.

  Cal recordar que l'hotel del Port tindrà un total de 203 habitacions, amb una categoria de quatre estrelles, i serà gestionat pel grup Sallés Hotels, grup hoteler propietari de vuit establiments al llarg de la geografia espanyola, els quals estan especialitzats en wellness

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí