Comencen a arreglar les platges de Badalona per a la temporada de bany

  0
  62337142-17ff-4cf8-a658-4b6dc9440898.jpg

  12/03/2016 – L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha engegat aquesta setmana els treballs de preparació de les platges metropolitanes per a la temporada de bany 2016.

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha engegat aquesta setmana els treballs de preparació de les platges metropolitanes per a la temporada de bany 2016. El llaurat de sorra és l'operació que marca el tret de sortida i aquests dies l’han començat a realitzar els tractors que arrosseguen grans arades per remouere i voltegar la sorra fins a 50 cm de profunditat, per tal que s'airegi i que els raigs del sol hi penetrin per potenciar-ne al màxim la seva acció desinfectant.

  Uns dies després del llaurat, els tractors realitzaran el garbellat  per regularitzar la sorra. A partir d'aquest moment i fins el mes de novembre, es continuaran passant diàriament les màquines garbelladores per totes les platges metropolitanes.

  Els treballs a les platges de Badalona tindran lloc els propers 10 i 14 de març. L'AMB s'encarrega del manteniment de les 41 platges metropolitanes, que registren més de nou milions d'usuaris l'any i ocupen una superfície de sorra de dos milions de metres quadrats.

  Un cop realitzada la preparació del terreny, es col·locaran les més de 400 papereres i gairebé 140 contenidors semisoterrats. Durant tota la temporada, aquests elements recullen unes 280 tones de residus, el 50% dels residus totals que es generen a les platges. També s’instal·laran els 10 km de passeres d'accés o els mòduls de lavabo, primers auxilis, policia, magatzems i bar.