Comencen a funcionar les taquilles a les platges de l’Estació i dels Pescadors

  0
  36
  Taquilles platja.jpg

  05/07/2014 – El servei de taquilles de pagament servirà perquè els usuaris de les platges puguin deixar les seves pertinences de forma segura en aquests espais, que estaran vigilats per personal del mateix servei.

  Aquesta setmana ha començat a funcionar el lloguer de taquilles a les platges de l’Estació i dels Pescadors de Badalona, una de les novetats d’aquest any en la nova temporada de platja de la ciutat que, recordem, s’allargarà fins al diumenge 14 de setembre.

   

  El servei de taquilles de pagament servirà perquè els usuaris de les platges puguin deixar les seves pertinences de forma segura en aquests espais, que estaran vigilats per personal del mateix servei. L’horari és de 10 a 18 hores.

   

  A part del lloguer de taquilles aquesta temporada trobem altres novetats a les platges badalonines com la creació d’una pista de Korfbal a la platja del Coco; el reforç del servei de lavabos a la Barca Maria, la ubicació d’un aparcabicicletes a la platja del pont del Petroli i l’ampliació de la passera del vestidor del servei d’acompanyament al bany de les persones amb mobilitat reduïda.