Comencen les obres de connexió entre les subestacions elèctriques de Canyet i Guixeres

  0

  L’empresa Red Eléctrica de España (REE), juntament amb l’Ajuntament de Badalona, ha començat les obres de connexió entre les subestacions elèctriques de Canyet i Guixeres.

  La nova canalització subterrània permetrà millorar la fiabilitat del subministrament elèctric a la ciutat i la posada en funcionament de la subestació de Guixeres.

  Aquestes obres, que ja han començat al tram de l’avinguda del Conflent, entre el carrer de Joan d’Àustria i la carretera de Pomar, tenen un termini previst d’execució de 18 mesos i s’efectuaran en diverses fases per tal de reduir les afectacions al trànsit i minimitzar les molèsties al veïnat. La inversió global és de 15 milions d’euros.

  Aprofitant la construcció de la nova infraestructura soterrània de canalització elèctrica es faran millores urbanístiques al tram de la carretera de Pomar, entre el carrer de Vallromanes/Pineda i la rotonda de la carretera B-500 i al tram del carrer Torrent de Vallmajor entre aquesta rotonda i el carrer de les Guixeres.

  En tots dos casos es preveuen que les afectacions al trànsit de les obres no siguin molt importants, atès que els treballs de canalització al tram per sobre de la rotonda es faran en l’espai per on passarà el nou tram del carrer de la carretera de Pomar, sense afectar l’actual traçat, i en l’altre tram, fins al carrer de les Guixeres la nova canalització s’ha projectat sobre el nou carril de circulació.

  El pressupost de les obres del “Projecte de reurbanització parcial del Torrent de Vallmajor i de la carretera de Pomar per la línia subterrània Canyet-Guixeres a Badalona”, així com els arranjaments associats a aquest, és de més 790.000 euros, finançats íntegrament per l’empresa operadora i transportista del sistema elèctric.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí