Fins a 26 equips inscrits entre EBA i Terterritorial

  0
  M.E

  Els nivells femenins es redueixen a 14 equips a partir de la pròxima temporada

  La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ja ha tancat les bases de Competició per a la temporada 2019 – 2020 de totes les categories que es disputaran arreu del territori, amb una massiva presència d’equips badalonins. Fins a 25 equips sèniors hi seran presents – a excepció dels conjunts sots21 o sots25 – representant un total de 10 entitats: CB Sant Josep, Círcol Catòlic, Badalonès, Maristes Ademar, UB Llefià, AB Bufalà, Joventut, Sant Andreu Natzaret, Cultural i Minguella.

  El ‘Coto’ és un dels clubs amb més representació a partir del curs vinent, amb el sènior masculí a Copa Catalunya, el femení a Segona i fins a dos filials masculins: el B a Segona i el C a Territorial. Un esglaó per sota hi trobem fins a dues entitats més. La Llefià amb el seu sènior masculí i femení a Segona, el sènior masc. B a Territorial i el femení B a Tercera. Per la seva part, la Minguella defensarà els esglaons de Primera masculina, Segona, tant a nivell masculí com femení, i Tercera, amb el femení B.

  Per la seva part, el Natzaret també manté les dues lletres en categoria femenina, amb el sènior A a Primera i el B a Tercera, mateixa categoria del sènior masculí. Aquest mateix contingent d’equips tindrà el Badalonès, després de confirmar-se l’ascens del seu sènior A a EBA, I amb el seu el filial i femení a Tercera.

  Entre els clubs amb menys equips amateurs hi trobem l’Ademar amb el sènior A masculí a EBA i el filial a Tercera, el Sant Josep amb els sèniors a Copa masculina i Tercera femenina; el Joventut Femení a Primera femenina i Territorial; la Cultural a Primera masc. i el Bufalà a Tercera.

  A més a més, cal mencionar que equips com Natzaret, Círcol, Minguella o Cultural són alguns dels clubs que aposten per tenir a la seva estructura esportiva equips sots21 o sots25.

  De 16 equips a 14

  Finalment, recordem que a partir de la temporada pròxima, tots els grups des de Copa Catalunya femenina fins a Tercera es redueixen de 16 a 14 equips, tal com vam informar fa un parell de setmanes en el reportatge de la UB Llefià. D’aquesta manera, i després de produir-se una renúncia a Segona, el conjunt de Sergio Arias competirà a la tercera categoria autonòmica.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí