Conclou amb èxit la 15a Festa Galega al Turó d’en Caritg

  0
  2013-09-14 23.07.56.jpg

  16/09/2013 – Fira gastronòmica, actuacions musicals, misses i rituals, i tot amb un toc gallec. Tot això i molt més és el que s'ha viscut aquest cap de setmana amb l'Agrupació Agarimos de Badalona.

  Fira gastronòmica, actuacions musicals, misses i rituals, i tot amb un toc gallec. I es que aquest cap de setmana, del 13 al 15 de setembre, el Turó d’en Caritg ha acollit amb èxit la 15è aniversari de la Festa Galega que després de dos anys, ja que l’any passat es va suspendre per motius econòmics, l’Agrupació Cultural Agarimos de Badalona ha organitzat amb molt d’entusiasme i participació veïnal.

   

  Una festa en què consisteix en demostrar les millors virtuts de la cultura gallega, i no només el seu plat tradicional, el polp a la gallega, sinó també el ritual de Conxuro de Queimada, la missa campestre i música folklòrica procedent de Galicia. Fins i tot, totes les nits s’ha gaudit de música a càrrec d’una orquestra de la ciutat de Vigo. Per altre banda, els més petits de la casa van gaudir de jocs infantils i del XIV Concurs Infantil de Dibuix, que es va celebrar dissabte.