Un nou empat, però amb gols (1-1)

0
    23

16/09/13 – Quarta jornada de lliga i quart empat del CF Badalona, però aquest amb diferent resultat: 1-1. Es poden extreure diferents lectures. La positiva, que el Badalona encara no ha perdut en quatre partits, però també la negativa, i és que és un dels quatre equips del grup que encara no ha guanyat a la lliga. Parlant del partit, Piti Belmonte no ha pogut comptar amb Abraham i Bermudo per lesió. Partit igualat en el que qualsevol equip ha pogut guanyar, donat que L'Hospitalet ha disposat d'un penal, i el Badalona ha tingut una clara ocasió després de l'1-1 en les botes d'Enric Gallego.

A la primera meitat, poc futbol. Cap aproximació perillosa a l'àrea rival de cap equip. Pel Badalona, únicament un xut de Gallego dins l'àrea que surt desviat. Al final dels primers quaranta cinc minuts, empat a zero entre els dos conjunts catalans, i tot semblava que la segona part seguiria el mateix ritme. Però no va ser així. A la represa, el conjunt local va pujar línies i va sortir amb més intenció que el Badalona. Al minut 49, l'àrbitre va anul·lar un gol a Carreño a la sortida d'un córner per fora de joc. Primer avís dels riberencs, ja que al segon, al minut 56, va tornar a fer gol, aquest cop legal. Bona jugada individual d'Aridai, molt actiu durant la segona meitat, qui assisteix a Carreño per a que marqui. Al minut 56 el CF Badalona encaixava el primer gol de la temporada després de quatre partits. No obstant, el Badalona va reaccionar bé i sis minuts després Enric Gallego trobava porteria després d'una bona recuperació de Lolo al mig del camp. Primer gol dels homes de Piti Belmonte a la temporada. Les ocasions no van acabar aquí. Al minut 70 l'àrbitre del partit senyala un penal a favor de L'Hospitalet després de considerar com a tal una entrada de Marcos a Aridai. No obstant, el porter va ser capaç d'aturar el penal i el posterior refús, evitant així un nou gol local. Els escapulats també van poder fer el segon, de nou en les botes de Gallego. Xut amb molta intenció però que surt fregant el pal. El marcador no es mouria més i nou punt pel CF Badalona. Buscaran una victòria al proper partit dissabte vinent al Camp del Centenari davant el líder, l'Atlètic Balears.

FITXA TÈCNICA:

CE L'Hospitalet: Craviotto, Peque, Moyano, Viale, Valentín, Provencio, Pol, Manel, Bebo (Haro 67'), Aridai (Moussa 71') i Carreño (Pirulo 67').

CF Badalona: Marcos, Ferron, Castillo, Cárdenas, Grima, Lázaro, Boniquet (Moha 74'), Tacón, Joaquín (Lolo 60'), Puigdollers i Gallego.

Gols:  1-0 Carreño (56'); 1-1 Enric Gallego (62').