El camp de futbol Pere Gol inaugura la gespa artificial

  0
  Photo 14-09-13 11 41 50.jpg

  16/09/2013 – Dissabte es va celebrar una jornada festiva al Camp de Futbol Municipal Pere Gol en què normalment l'Associació Esportiva La Salut -Pere Gol entrena i juga cada setmana. El motiu del qual va ser per inaugurar la gespa artificial i altres diverses millores en les instal·lacions del camp.

   

  Dissabte es va celebrar una jornada festiva al Camp de Futbol Municipal Pere Gol en què normalment l'Associació Esportiva La Salut -Pere Gol entrena i juga cada setmana. El motiu del qual va ser per inaugurar la gespa artificial -que s'ha col·locat sobre un terreny de 98 metres d'allargada i 49,5 m d'amplada-, i altres diverses millores en les instal·lacions del camp.

   

  La inauguració va anar a càrrec de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el cap del servei de projectes i obres de la direcció de serveis de l'Espai Públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Oriol Ribera, i del president de l'AE La Salut-Pere Gol, Manuel Bolaño, que van estar acompanyats pels 260 esportistes dels 18 equips que forma l'associació esportiva del barri de La Salut.

   

  L'alcalde ha destacat que l'Ajuntament ha respost a una reivindicació històrica del barri i que després de dos mesos d'obres, "aquesta camp de futbol s'ha transformat en un equipament esportiu de qualitat". Ja que també, s'ha implantat un nou sistema de reg que incorpora un mecanisme de programació per estalviar aigua, un nou quadre elèctric general i equipaments esportius, com porteries i banquetes reglamentàries. Destacar que aquestes renovacions han estat finançades per l'AMB amb un pressupost de 279.005,13 euros.