Continuen els treballs de millora del CCAC

  0
  58

  Part dels animals han estat reallotjats a un centre de Vilassar de Dalt

  El passat 12 de juliol es va informar de l’inici d’uns treballs d’arranjament i millora al Centre Comarcal d’Atenció als Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC), equipament de titularitat comarcal situat al camí dels Xiprers de Badalona.

  Les obres iniciades a finals de juliol tenen una durada prevista de tres mesos i mig. Mentre es porten a terme aquestes obres, la direcció d’obra de conformitat amb els tècnics comarcals i la Fundació DAINA, encarregada de la gestió del CCAAC, han acordat ampliar
  el termini de reallotjament dels gossos del CCAAC a una residència fins a la primera quinzena d’octubre, amb la finalitat de reduir l’estrès que els treballs poden generar als animals.

  Actuacions
  Durant les primeres setmanes de treball s’ha procedit a enderrocar les soleres de formigó dels patis, a l’excavació de terres que ha de permetre corregir els problemes d’assentament, i a la retirada de les antigues canalitzacions de serveis que han de ser renovades totalment.

  Actualment s’està treballant en la formació de canals per a la nova instal·lació elèctrica,la
  xarxa d’abastament d’aigua, la xarxa soterrada de clavegueram i la instal·lació informàtica; així com en la nova llosa de formigó armat. A finals de mes s’espera iniciar la col·locació de
  les noves tanques i reixes de malla electrosoldada, que han de canviar l’antiga configuració
  dels patis, permetent substituir el model de confinament per un de patis permanent.

  Amb els canvis, també s’ha sumat, des d’ahir, 12 de setembre, la necessitat de demanar cita prèvia de dilluns a divendres per a qualsevol visita al centre.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí