Cop d’efecte del Círcol

0
    25

25/11/2014 – Va ser capaç de guanyar el tercer classificat a domicili en un partit molt seriós. El Sant Josep reacciona amb un gran partit. Minguella i Natzaret perdonen els seus rivals i perden.

Defensa i joc en equip del Círcol

L’Igualada va sortir a per totes i al primer quart va anotar 14 punts consecutius, amb tres triples inclosos, sense error. El Círcol va mantenir la calma fins el 20-15 del primer quart.

Al segon quart, la bona defensa del Círcol va aturar l’encert local i l’Igualada va estar quasi 5 minuts sense anotar. Els de Cesc Castellet ho van aprofitar per donar-li la volta al marcador i amb paciència marxar als vestidors dos punts amunt (33-35).

L’intercanvi de cistelles del tercer quart va afavorir els badalonins, que van anotar fins a tres triples en aquest parcial i van aprofitar el seu millor moment en atac per obrir una escletxa de 5 punts (49-54).

A l’últim quart, el Círcol sempre va anar per davant al marcador gràcies a la bona defensa. L’Igualada es va acostar als tres punts però els errors en els tirs lliures van fer que la victòria viatgés cap a Badalona.

Medio amb 15 punts va ser el màxim anotador en un partit on els 11 jugadors que van tenir minuts van anotar.

Cop d’efecte del Círcol davant el tercer classificat. La tercera victòria consecutiva els col·loca sisens i apreta encara més la classificació d’aquest grup 2 de Copa.

Diumenge a les 17.45 a La Plana intentaran seguir amb la bona ratxa en la visita del Sedis.

Reacció d'un Sant Josep molt motivat

El Sant Josep necessitava la victòria després de les dues últimes derrotes als derbis i la víctima va ser El Vendrell que es va trobar un rival molt motivat.

Els parroquials van sortir a per totes amb una intensitat altíssima en defensa i sortint ràpid al contraatac. Amb la gran direcció d’Olivares i un Arimont pletòric, el Sant Josep va dominar clarament la primera part.

La bona defensa de l’equip va deixar els referents ofensius del rival sense opcions i El Vendrell només va anotar 21 punts en tota la primera part.

A la represa, el partit va seguir el mateix guió fins arribar a una màxima diferència de 25 punts (65-40). Els visitants ho van intentar amb una zona, però amb l’encert de Roureda i el treball en el rebot de Bermudo, els groc i liles van controlar el partit amb comoditat.

Això va permetre al tècnic, Víctor Cruz, donar minuts a tots els jugadors i tenir en certs moments en pista un cinc molt jove, on el jugador més gran tenia 20 anys.

A l’últim quart, el Sant Josep va abaixar la intensitat, amb certa desconnexió pels canvis finals i El Vendrell ho va aprofitar per a maquillar el resultat fins el 67-54 final.

El Sant Josep es col·loca a mitja taula i diumenge a les 18.15h torna a jugar a casa contra un rival complicat, l’Igualada, ara mateix tercer. Però la classificació està tan igualada que només una victòria separa els dos equips.

La Minguella perdona a l’últim quart

Els blaus van passar d’aconseguir la màxima diferència a l’últim quart a perdre el partit en tres minuts dolents.

A la primera part els atacs es van imposar a les defenses. Cap dels dos equips trobava la intensitat defensiva necessària en aquest tipus de partits.

Els 7 de 11 en triples del Sedis feia que els locals marxessin al descans amb un petit avantatge (46-40).

La Minguella va sortir millor a la segona part, millorant la defensa li va donar la volta al marcador per posar-se per davant. Una defensa més dura i un punt de pausa en atac semblava la fórmula per guanyar el partit.

De fet, als 7 minuts del quart definitiu van aconseguir la màxima diferència (59-68). Però quan el partit més controlat estava, 3 minuts dolents van servir perquè el Sedis tornés a entrar al partit i al final el guanyés 79-75.

Els 25 punts d’Albert Valle i els 20 d’Orlando no van ser suficients per a guanyar a La Seu d’Urgell.

La segona derrota consecutiva fa baixar la Minguella a la novena posició. Dissabte a les 20h a Casagemes i contra un Sese penúltim, tenen una bona oportunitat de tornar a sumar.

Massa regals del Natzaret

El Natzaret va perdre amb un triple sobre la botzina però van ser els errors sota cistella els que van donar facilitats al Viladecans.

L’equip va començar el partit dominant amb pressió a tota la pista i transicions ràpides. El Viladecans només anotava des dels tirs lliures, però els errors sota cistella van impedir al Sant Andreu obrir més escletxa al marcador.

Al segon quart van arribar els minuts de més encert del rival, que li va donar la volta al marcador i manava al marcador amb 7-8 punts de diferència. Al descans 31-38.

A la represa, el partit es va ajustar gràcies a l’encert de Chus Corella però sense aprofitar les oportunitats de posar-se per davant al marcador.

A més, el Natzaret va quedar sense el seu pivot més determinant per la cinquena falta de Juan Carlos Pulido.

A falta de 2 minuts el partit estava empatat a 65, però una pilota perduda va acabar amb dos tirs lliures del Viladecans. La resposta del Natzaret és una jugada de pissarra que surt perfecte per tornar a empatar.

Però a la última jugada el Viladecans va anotar el triple guanyador sobre la botzina i deixa al Natzaret amb la sensació d’haver perdonat en excés, sobretot fallant molts tirs sota cistella.

L’equip segueix a la part baixa de la taula i dissabte a les 20h visita la pista del líder, els Lluïsos, una de les pistes més complicades del grup.