El Natzaret troba la fórmula

0
    25

25/11/2014 – Intensitat al darrera i atacs ràpids van tornar a ser les claus per a guanyar el líder, el Sant Nicolau.

Si les coses funcionen no cal canviar-les. El Natzaret va seguir el mateix guió de la setmana passada per donar un cop d’efecte i guanyar a un equip que només havia perdut un partit.

Les de Xavi Duatis van sortir molt decidides al darrera i molt descarades al davant. L’efectivitat en els atacs ràpids va suposar els primers avantatges al marcador (23-19).

Però el Sant Nicolau va ser un equip molt més sobri que el Granollers i tirant d’ofici van evitar que el Sant Andreu marxés al marcador. Al descans l’avantatge seguia sent de 4 punts.

La inspiració en atac segueix a la represa. A més l’equip va saber corregir errors puntuals al darrera per obrir una escletxa de 8 punts al final del tercer quart (54-46).

Les visitants van pujar la pressió a l’últim quart per a retallar distàncies però amb poques idees en atac. El Natzaret va poder controlar el partit i sumar la tercera victòria consecutiva.

Nerea Castro amb 17 punts i Eli Calvo amb 14 van ser les màximes anotadores de l’equip.

Ara són setenes a la classificació i dissabte a les 18h intentaran seguir l’escalada a la pista del Vilassar de Dalt.

La Minguella sense problemes

A Segona, partit plàcid per a la Minguella davant un rival penúltim a la classificació amb només un partit guanyat. El Draft, a més, visitava Casagemes amb moltes lesions.

Les blaves van dominar des del principi al final i ni les rotacions van influir en el nivell de l’equip.

Al final, els 18 punts de diferència (58-40) demostren la superioritat de les locals que podien haver acabat amb un resultat encara més ampli.

La Minguella es manté a la tercera posició apretant el líder, el Morell. El proper diumenge a les 12.45h tenen un altre partit a priori també assequible a la pista d’un Cerdanyola, que només ha guanyat un partit.

El Llefià funciona

Després de la igualtat inicial, el domini del rebot i la feina sota cistella de Montse Tajes, van donar els primers avantatges al Llefià (17-12).

L’equip controlava el ritme de partit, però la irrupció de Laia Casas va ser determinant per trencar el partit. El seu encert i la seva actitud van contagiar l’equip que va jugar molt còmode i gaudint.

Amb una bona defensa i un atac ràpid i efectiu, l’avantatge al descans era de 20 punts (38-18).

A la represa va arribar la reacció vallesana i es van retallar diferències fins els 8 punts. El Llefià va reaccionar amb consistència i retrobant el ritme adequat.

A l’últim quart van trencar el partit definitivament. Dèbora Valls va estar especialment activa recuperant fins a 5 pilotes i sumant 8 punts en aquests minuts fins el 73-48 final.

El bon treball de tot l’equip va tenir premi i ara toca visita a una pista complicada, la del Xamba dissabte 17.30h. El Llefià intentarà sumar també a domicili davant un equip que posa a prova els límits del reglament.

El Joventut Femení trenca la ratxa

Després de 4 victòries consecutives, el Joventut Femení ha perdut aquesta setmana contra el líder.

El Morell segueix invicte i la bona ratxa de les verdinegres no va ser suficient i van perdre de 17 punts.

El proper dissabte a les 17.45h visiten un Caldes que només ha guanyat dos partits per intentar tornar a guanyar.