Corey Fisher: “Arribo per ser el líder”

  0
  41
  FisherCoreyFIATC3.jpg

  31/08/2012

  El nord-americà ha passat les proves mèdiques a la Clínica Fiact Diagonal on ha assegurat que és "un competidor nat"

  Corey Fisher ja és a Barcelona on ha passat les proves mèdiques a la Clínica Fiact Diagonal. El nord-americà no amaga la responsabilitat i ha repetit en diverses ocasions que arriba per "liderar" aquest grup. "El meu ofici és el de base. Vull ser el líder d'aquest equip", ha explicat amb seguretat Fisher que avisa que "sóc un competidor nat i sortiré a guanyar cada partit".

  Fisher, de nomes 24 anys, ha explicat que "a Turquia també vam tenir un equip jove" i que espera poder anotar però també fer gaudir als seus companys, dels qui ha dit conèixer a Gaffney de la lliga universitaria i a Manny Quezada del bàsquet de carrer del Bronx.

  El de Nova York ha explicat que quan va rebre l'oferta de la Penya no s'ho va pensar perquè volia "provar-me a la millor lliga d'Europa". Fisher ha enviat un missatge als aficionats verd-i-negres: "veniu a l'Olímpic que us ho passareu bé".

  L'equip s'entrenarà demà al matí per preparar el partit diumenge a la tarda contra l'Assignia Manresa a Sant Julià de Vilatorta.