Correos reparteix somriures a l’Associació de la Paràlisi Cerebral

  0
  Correos.JPG

  29/06/2017 – Joves del Centre d’Integració Social d’ASPACE han gaudit de l’espectacle de circ Nas Arrelat al Centre Cívic La Salut.

  Joves del Centre d’Integració Social de l’Associació de la Paràlisi Cerebral (ASPACE) de Badalona, juntament amb els seus familiars i amistats han gaudit aquest dimecres de l’espectacle de circ Nas Arrelat al Centre Cívic La Salut, de la mà de l'ONG Pallassos Sense Fronteres.

   

  Una obra, en el marc del programa ‘Correos reparteix somriures’, que durant una hora s’ha convertit en un escenari de jocs de màgia, humor i entreteniment de la mà dels pallassos Moi, Maus, Denguito i Rafa Panettone.

   

  El programa ‘Correos reparteix somriures’, que l’empresa de transports Correos organitza per dinovè any consecutiu, promou els mètodes de l’anomenada risoteràpia i els seus efectes benèfics per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes hospitalitzats o sotmesos a tractaments de llarga durada, així com la d’altres col·lectius que, en situació de discapacitat o manca de llibertat, necessiten el reforç psicològic del riure i el bon humor.

   

  A més, la festa d’aquest dimecres ha estat la novena de les 20 previstes durant l’edició d’aquest 2017 que es durà a terme a diversos hospitals, centres penitenciaris i d’educació especial d’arreu d’Espanya.