Grans noms i espectacles en la nova temporada de teatre

  0
  55
  EVA.jpg

  13/09/2017 – José Sacristan, Clara Segura, Rosa Gàmiz o Rosa Benito passara pels escenaris municipals.

  Els badalonins i badalonines podran triar entre una àmplia oferta cultural durant el segon semestre d’aquest 2017 gràcies a les 22 noves propostes plenes de novetats i diversitat que es podran gaudir en els teatres municipals en els pròxims mesos. Després de la gran resposta per parts dels espectadors que va tenir la programació del primer tram d’aquest any, amb una ocupació mitjana del 80%, Badalona Cultura presenta nous espectacles de teatre i música que es veuran en els escenaris del Teatre Zorrilla, el Teatre Principal i el Teatre Blas Infante.

   

  El teatre serà l’art escènica que tindrà més protagonisme en l’agenda cultural badalonina. L’obra Art, amb la interpretació de Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva inaugurarà al setembre la temporada després de l’èxit de públic i crítica obtinguda a Barcelona. Els espectacles familiars, organitzats conjuntament amb la Xarxa, arrancaran també en aquestes dates amb el muntatge Les supertietes de la companyia ‘Les Bianchis’, que va obtenir l’any 2016 el premi del públic a la Fira de Teatre infantil i juvenil d’Igualada. Les actuacions del mes de setembre es tancaran al Teatre Principal amb la representació de There was a fiesta!, una proposta que combina un concert i una obra de teatre al mateix temps.

   

  En el mes d’octubre, les entitats badalonines prenen el protagonisme amb l’obra Temps enrere, dirigida per Xavier Ricard i interpretada per diferents actors d’entitats de teatre de la ciutat. Durant novembre i desembre es podran veure a Badalona figures de renom com José Sacristán, amb l’obra Muñeca de Porcelana; Ramon Madaula, Clara Segura i David Selvas presentaran La treva, dirigida per Julio Manrique; Rosa Benito, Rosario Mohedano i Juan Manuel Vera, o la badalonina Rosa Gàmiz, entre d'altres.

   

  El preu dels abonaments és de 68 € i es poden adquirir en els dies i horaris habituals de taquilla (de dijous dissabte de 18 a 20.30 h). També es poden comprar les entrades individuals pel canal de venda per Internet, a través del portal de Ticketea.com o la pàgina del teatre (www.teatrezorrilla.cat).