Crisi del Bufalà i nova derrota de l’Unificació Badalona Sud

0
    22

14/05/2013 – El Bufalà va perdre a casa per 0-4 i va cedir la segona posició del grup. L'Unificació Badalona Sud va caure per 2-3 contra el Poble Sec

Després d'haver-se mantingut en zona de promoció d'ascens durant tota la temporada, el Bufalà ha perdut el privilegi a només tres jornades del final del curs. Els badalonins van perdre diumenge per tercera jornada consecutiva, facilitant així que el Poble Nou 2000 els passi en la classificació. Els de Cristian Teruel es van veure clarament superats a casa pel Sant Pol, el quart, qui els va endossar un ruboritzant 0-4. En la primera part els visitants ja vencien per 0-3. Al 56', van fer el quart. El Bufalà, desballestat, va acabar amb deu homes i va sentir-se del tot incapacitat per donar la volta a tan advers marcador. Els quatre punts sobre els quinze darrers possibles aconseguits contrasten amb els dotze de quinze sumats pel Poble Nou, permetent així la permuta de posicions. Aquesta setmana l'equip descansa i té la victòria assegurada, per la retirada de La Salle Premià.

En el grup onze de Tercera, també l'Unificació Badalona Sud va perdre. L'equip rebia a casa a un Poble Sec superior, en un matx que era la penúltima oportunitat dels badalonins de reenganxar-se a l'opció de la promoció per la permanència. La cosa va començar bé, amb una diana de Sillah. Però els visitants van donar la volta al partit en la segona part, posant-se 1-3. En el darrer minut, Oussama va anotar el 2-3 definitiu. A falta de nou punts per disputar, l'Unificació està vuit per sota de l'Esquerra de l'Eixample. És a dir, que si vol aspirar a la plaça de promoció per no baixar, hauria de vèncer els tres partits que queden i que el rival no sumés. O el que és el mateix, pràcticament una quimera. Aquest cap de setmana l'equip no juga perquè el teòric rival, el Pueblo Seco, està retirat de la competició.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero; Jurado, Peralta, Cano, Fernández, Blanc, Liarde, Rubio, López, Ingerto, Cascales // També van jugar: José Antonio, Muñoz, Martínez, Llamas, Teruel

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Rivas, Cortés, López, Amaya, Flores, Reina, Salazar, Sillah, García, Francisco // També van jugar: Oussama, Cefla, Florez, Zapata