Derrotes del Lloreda i l’Unificación Llefià

0
    26

14/05/2013 – L'Unificación Llefià va caure per la mínima al camp del cuer. El Lloreda va perdre per 2-1 i veu com es complica la permanència a Segona

Nefasta jornada pels dos equips badalonins de Segona Catalana. L'Unificación Llefià tenia un partit teòricament senzill al camp de la Penya Barcelonista Anguera, un cuer que només havia sumat deu punts en tot el campionat. Doncs sorprenentment, l'últim va poder amb el segon. Els locals van guanyar als de Llefià per 1-0, amb un gol en el minut set. Els badalonins van ser incapaços de fer-li un gol a un conjunt que té un promig aproximat de tres dianes rebudes per partit. L'equip té sort que els rivals de la zona alta també estan en un mal moment de forma, de manera que l'Unificación manté la segona posició amb sis punts de marge sobre el tercer. El quart, la Molletense, serà el proper rival dels de Jordi Souto.

Més preocupant és encara la situació del Lloreda, que va sumar una nova derrota consecutiva, i ja en van cinc. L'equip va perdre per 2-1 al camp del Premià de Dalt. El gol badaloní va ser obra de Barbancho de penal, però va arribar massa tard. L'equip de Víctor Álvarez cau a l'onzena posició i només està tres punts per sobre del descens directe i dos per damunt de la promoció de descens. És a dir, que a falta de tres jornades encara no té ni de bon tros assegurada la continuïtat a Segona. Aquest cap de setmana toca rebre a l'Equipo Ja, que té els mateixos 42 punts que el Lloreda.

ALINEACIONS

Unificación Llefià: León; Oliver, Pérez, Rodríguez, García, Parra, Mejía, Valverde, Valero, Machado, Benítez // També van jugar: Abad, Ramos, Azañón

CF Lloreda: Valenzuela; López, Lombardo, Castro, Rojas, Coll, Picas, Capilla, Barbancho, Vilches, Sequera // També van jugar: Expósito, Robledo, Daniel, Campoy