Els Castellers de Badalona presenten la seva nova temporada

  0
  82

  Els Castellers de Badalona han començat, aquesta setmana, una nova temporada castellera amb l’inici dels seus assajos regulars. Una temporada que comença més tard de l’habitual i amb força canvis al capdavant dels micacos, tant a nivell social, com tècnic.

  Després de dues temporades dirigint la colla, Aleix Subirats, deixa de ser cap de colla. Càrrec que agafa en Jaume Pasqual (que ja va ser co-cap de colla el 2018), amb un nou equip tècnic amb molta presència femenina. Pel que fa a la junta social, agafa el càrrec una nova presidenta, la Maribel López, que ja venia de la junta de l’any passat, i que tindrà el suport experimentat, de la Marta Amaya, en la vicepresidència.

  Amb aquesta nova direcció al capdavant dels micacos, els objectius passen, primer per millorar encara més la situació d’acondicionament de local del Mercat Maignon, per poder assajar amb millors condicions. I d’altra banda a nivell social, recuperar i tenir més massa social, tenir més presència a Badalona i rodalies i recuperar l’estabilitat de la colla després d’un 2019 difícil. Pel que fa a nivell tècnic, la idea principal és omplir més el pati d’assaig, generar nous castellers i intentar recuperar de mica en mica el nivell tècnic d’anys anteriors.

  Els Castellers de Badalona mantenen els dies i horaris d’assajos, que són els dimarts de 19h a 22h i els divendres de 19:30 a 23h amb assajos de canalla els mateixos dies de 19h a 20h, a l’antic edifici Mercat Maignon. La colla començarà la temporada el 29 de març.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí