Les veteranes del Rem Badalona es situen a un punt de liderar la lliga de llagut

  0
  Rem Badalona.jpg

  13/07/2015 – Aquest cap de setmana s'ha celebrat la tercera regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut, on les veteranes del Club de Rem Badalona han obtingut la victòria després de fer una segona posició a la cronometrada.

  Aquest cap de setmana ha tingut lloc la tercera regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut, a la badia de Roses, on han participar els cinc equips del Club de Rem Badalona, però sense els resultats obtinguts a l'última regata de la lliga.

   

  Les úniques que han obtingut la victòria han estat les veteranes, a l'imposar-se en l'últim llarg a les veteranes de Vent d'Estrop Cambrils, Club Natació Badalona i Rem Arenys. Després de fer una segona posició a la cronometrada, han aconseguit revalidar l'èxit aconseguit a la regata d'Arenys. Amb aquest resultat, es situen a un punt de les líders de la lliga, que són les de Cambrils, a les quals guanyen per victòries aconseguides fins el moment.

   

  Les cadet femení han aconseguit fer un segon lloc a la cronometrada per classificar-se a la final, però en aquesta es van quedar amb la darrera posició; mentre que el juvenil masculí, després d'aconseguir un tercer lloc a la cronometrada, no han pogut assolir el podi a la regata i s'han quedat també amb un quart lloc.

   

  En canvi les sèniors femení han quedat, en una final molt disputada, en segon lloc per darrera de Capgrossos de Mataró i per davant de Cambrils i Club Nàutic Bétulo. Tot i haver guanyat la cronometrada, les de Mataró han sigut superiors al llarg de la regata. D'aquesta manera mantenen el segon lloc a la classificació general.

   

  I finalment el sènior masculí, després d'assolir un tercer lloc a la cronometrada, no han pogut lluitar per la victòria de la regata en cap moment. Una regata dura els ha fet conformar-se amb la darrera posició de la Final A. Després de al primera victòria del Nàutic Flix, el Club de Rem Badalona empata al liderat de la classificació. Els dos equips tenen un punt d'avantatge sobre el Natació Badalona, que aquest cap de setmana ha quedat segon, i tres sobre Vent d'Estrop de Cambrils, que ha aconseguit tornar a disputar una final i han assolir un tercer lloc.

   

  Després d'aquestes tres primeres regates de la lliga, canvien el Mediterrani per l'Ebre, ja que la propera regata que se celebrarà el 26 de juliol a Flix, els equips del Club de Rem Badalona intentaran revalidar els resultats obtinguts a Arenys.