Cuesta dóna la victòria al Badalonès

0
    28

22/2/2016.- Els dimonis estan en un gran moment de la temporada i com a prova, la victòria in extremis contra un potent Tortosa, amb tres americans a l’equip.

Els dimonis van començar el partit més concentrats (14-5) però els visitants van entrar de seguida al partit per ajustar el marcador.

Al segon quart, es repeteix la història amb un Badalonès que marxa de 10 punts i un Tordera que reacciona tirant de superioritat física.

Gràcies a la bona sortida a la segona part, els dimonis van obrir una escletxa de 13 punts. Però al moment de trencar el partit, van aparèixer els líder dels visitants, un escolta dominicà i un pivot americà, per posar-se l’equip a les esquenes i posar-se a només un punt.

En un final a cara o creu, un u contra u de Cuesta va acabar amb cistella i tir lliure adicional, 70-67.

Una victòria de prestigi, treballada i in extremis per seguir liderant el grup 1 de Primera amb dues victòries de marge sobre els perseguidors. El proper diumenge visiten el Vedruna.

A Segona, derrota del líder. L’Ademar va tenir l’últim tir contra l’Aula però no va entrar. El primer quart va ser local 19-9. Però abans del descans el partit es va igualar fins el 32-29.

La bona sortida a la represa va fer que els Maristes agafessin una renda de 12 punts.  Però en comptes de rematar el partit, l’equip va desconnectar i va deixar que el rival li donés la volta al marcador per tancar el tercer quart.

La igualtat es va mantenir a l’últim parcial. A falta d’1,4 segons i amb el marcador empatat, 2+1 de l’Aula que els dóna tres punts d’avantatge.

Els badalonins van tenir l’últim tir per empatar, però amb poc temps i amb una jugada ben defensada pels visitants que es van endur la victòria de La Plana.

Els Maristes segueixen liderant el grup 3 de Segona, ara amb dues victòries de marge sobre el seu perseguidor, el Neus. Precisament, aquest dissabte visiten la pista dels colomencs en un duel a les alçades i una bona oportunitat per mesurar forces.

El Badalonès va guanyar en la visita del Bàsquet La Mina. Els visitants van marcar un ritme lent a la primera part, amb atcas llargs i en estàtic i amb tanteig curt. Els dimonis no estaven còmodes sense poder córrer i jugant també amb atacs llargs per no atacar la seva zona sempre desde fora.

Al descans, el desavantage era de només 4 punts, tot i que les sensacions no eren bones. El partit va canviar a la segona part. El Badalonès va pujar línies per recuperar pilotes i poder córrer. Les bones penetracions van trencar la zona i la velocitat li va donar la volta al marcador.

Amb el ritme de joc que volien els dimonis van arribar els avantatges, que l'equip va saber gestionar fins el 62-53. El proper diumenge visiten el Vedruna.

Victòria important del Sant Andreu contra el Castellar B. Un parcial de 16-0 de sortida feia preveure un partit relativament còmode. Però les dinàmiques es van invertir i els visitants van poder entrar al partit.

El Natzaret va seguir apostant per una defensa interna i bones transicions per tornar a posar-se per davant al marcador i acabar la primera part 7 punts amunt, 46-33. A la represa, les forces es van equilibrar. El Sant Andreu va imposar la seva superioritat a la pintura però el Castellar es mantenia dins el partit gràcies a l’encert exterior.

Tot i així, sempre amb avantatges locals entorn els 10 punts. Però a mesura que arriba el final del partit, arriben les precipitacions i entren els dubtes. L’equip va saber mantenir la calma i gràcies a la defensa i alguna acció aïllada van sumar la quarta victòria de la temporada, 76-66. El proper dissabte visiten el Basquet La Mina.

El Llefià tenia un partit complicat contra el Mollet B, rival de la part alta de la taula. La defensa va estar a l’alçada però el poc encert en atac van fer impossible plantar cara al rival. Diumenge visiten el Sant Nicolau.