Massa adversitats

0
    42
    natz j20.JPG

22/2/2016.- L’àrbitre va ser el protagonista en la jugada final que va donar la victòria al Terrassa. A més, Sandra Arregui es va lesionar de gravetat i es perd el que queda de temporada.

El partit va començar amb molts errors per part dels dos equips. El Natzaret, molt nerviós, va començar perdent moltes pilotes i tenia problemes per trobar cistella, 4-9.

Tot i així, la solidesa defensiva no deixava les visitants anotar el rival amb comoditat. El segon quart, va començar amb un nou parcial en contra de 0-7, que va obligar a la reacció perquè no s’escapés el partit.

Eli Calvo i Sandra Arregui van imposar el ritme en atac que li calia a l’equip i la diferència al tercer quart era de només 4 punts, 22-26.

A la represa es va repetir la història amb un Terrassa amb més empenta, però les sensacions del Sant Andreu eren bones, sempre dins el partit i cada vegada més entonat.

Però a mitjans del tercer quart, Sandra Arregui es va lesionar de gravetat. Fractura del peroné el que suposa dir adéu a la temporada. Amb la baixa de Marta Santiago, l’equip es va quedar sense bases amb més d'un quart d'hora per jugar.

Però al quart definitiu, l’equip va sortir convençut de donar-li la volta al marcador. A dos minuts del final, es va posar per davant (38-35). A la següent jugada i amb la pilota controlada pel Natzaret, l’àrbitre va xiular incomprensiblement una falta més que dubtosa, que donava tres tirs al Terrassa.

La falta va descol.locar les jugadores i els tirs lliures van acabar donant la victòria a les visitants, quan més complicat ho tenia, 42-40. En un partit amb molt pocs punts van destacar els 14 punts de Marta Garrido. Després de dues derrotes, la setmana que ve intentaran tornar a sumar a la pista del Geig B.

A Segona, la Minguella tenia ganes de refer-se de la última derrota i va sumar una treballada victòria davant un Roses molt combatiu. L’equip va sortir molt concentrat i encertat en atac, però a mesura que avançaven els minuts, van arribar els problemes.

La tendència va ser de més a menys va acabar amb un final igualat. Amb el record de Canet encara present, va sorgir molts dubtes, i no va poder evitar la pròrroga. Al temps extra, una omnipresent Anna Pons amb 6 punts consecutius i el control del rebot de Nuria Molina van donar a les blaves una patida victòria, que les torna a col.loca líders, empatades amb Premià i Tordera B.

El Natzaret també va suar per derrotar el Blanes. Es va trobar un equip molt ben col.locat en defensa i amb una molt bon actitud tot el partit.

El partit va ser  molt igualat i tot i que l’equip arrossega problemes amb el rebot i desencert en atac, va poder sumar una victòria més per seguir lluitant per les places amb premi. Precisament diumenge visiten un dels líders, el Tordera B, una bona oportunitat per mesurar forces a la part alta de la taula.

Contra el Tordera B va jugar el Llefià. Tot i fer un bon partit es va quedar sense premi. Una decisió arbitral i la presència de jugadores amb minuts a Primera van ser claus.

El partit va començar amb un bàsquet alegre i bona defensa per part badalonina, 11-5. Però 8 punts en un minut de Braque, habitual jugadora a Primera, van ajustar el marcador, 15-13. Les juniors del Llefià van donar bones rotacions i el partit seguia igualat. Però dues pèrdues van acabar en dos triples de Galfre, també habitual de primera, i el Tordera va deixar el marcador al decans 30-37.

Al tercer quart, el Llefià va intentar reduir diferències però les jugadores amb presència a Primera van marcar la diferència i la diferència es va ampliar fins el 48-59 al tercer quart.

El Llefià encara no havia dit la última paraula i a 5 minuts del final estava dins el partit amb el 60-65 i possessió. En aquest punt, la reclamació de la banqueta del Llefià d’una antiesportiva per agressió, va acabar amb una tècnica a l’equip badaloní.

A partir d’aquí, l’escenari va canviar. El Tordera va poder defensar més dur, sense arribar a les 4 faltes, mentre el Llefià estava en bonus des del minut 5. Tot i intentar-ho fins el final, la decisió arbitral va condicionar el partit i va deixar sense el Llefià sense el premi merescut per bona feina de l’equip. Diumenge a les 19.30 reben el Quart.

Contra l’altre líder del grup va jugar el Badalonès en un partit on al diferència a la taula es reflexa al marcador, 38-79. El proper dissabte 19.15h derbi a la pista del Joventut Badalona Femení, que aquesta setmana ha descansat.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/query.inc on line 1720