El Barça participarà en programes d’integració social a Badalona

  0
  45
  Conveni Fundació FCB 1.JPG

  04/08/201

  L'ajuntament de Badalona i la Fundació del Barça han signat un conveni per fer programes d'integració social a través de l'esport. El primer en aplicar-se serà "Futbolnet", que modifica les normes del futbol per educar en conceptes com la convivència i la discriminació

  Aquest migdia s'ha signat un conveni entre l'Ajuntament de Badalona i la Fundació del Futbol Club Barcelona pel que l'entitat blaugrana desenvoluparà programes d'integració social a través de l'esport a la nostra ciutat.

   

  Tot i que encara no s'ha concretat cap programa concret, el que té més possibilitats d'arribar a Badalona és "Futbolnet", un projecte que a través del futbol amb una sèrie de normes adaptades educa en aspectes com la convivència i la discriminació.

   

  El consistori aplicarà els programes de la Fundació del Barça mitjançant de les escoles i clubs tal i com va fer amb l'última campanya blaugrana "som el que mengem" duta a terme al camp de Sant Crist de Can Cabanyes. Tot i que el conveni, amb actuacions previstes fins el 2015, pot fer programes pedagògics amb diferents esports, no n'hi ha cap destinat al bàsquet a Badalona.

   

  L'alcalde de Badalona, Garcia Albiol, ha considerat que l'acord és "un encert per les dues parts" perquè "anar de la mà d'una institució mundialment coneguda com el Barça, és garantia d'èxit". Per la seva banda el vicepresident primer de la Fundació del Barça, Ramon Font, ha afirmat que "els valors que inspiren l'actuació de l'ajuntament coincideixen plenament amb els de la fundació".