De l’èxtasi a la pitjor ratxa (84-92)

  0
  28
  CwzXeMNWEAAaVR3.jpg

  09/11/2016 – El CB Prat encadena contra el Breogán la cinquena derrota consecutiva a la LEB Or i, al costat del Marín, es converteix en l’equip amb la pitjor dinàmica de la lliga.

   

  Tot és qüestió de ratxes; de dinàmiques. El CB Prat sembla haver caigut en un forat negre de resultats que l’ha fet passar del cel a l’infern en només un mes. Cedint al Joan Busquets contra el Breogán, els de Roberto Sánchez ja són l’equip de la LEB Or amb la pitjor ratxa de resultats (cinc derrotes consecutives), empatats amb el Marín.

   

  El conjunt potablava competiria a bon nivell davant un Breo dirigit de forma magistral per Josep Franch (10 assistències i 19 de valoració). El badaloní marcaria el ritme del partit, tot i que el Prat sabria mantenir-se actiu (15-16).

   

  El vinculat del Divina Seguros completaria un gran segon quart (39-38) i, gràcies a un parcial de 8 a 0 sumat en la represa, podria obrir un forat interessant en el marcador (53-44). Llavors, el Breogán reaccionaria amb violència (62-56), incrementant el seu percentatge d’encert exterior per signar un espectacular 22 a 36 en el darrer període.

   

  Un cop l’avantatge gallec s’instal·laria en deu punts (71-81), el Prat ja no podria reaccionar. El 24 de valoració de Forcada seria insuficient per vèncer el Breo, fet que deixa el vinculat de la Penya onzè en la classificació (3/5). Dissabte (19h), nou test a la pista d’un Oviedo que passa per un bon moment.

   

  El paper dels vinculats

   

  Sergi Costa: 6 punts, 3 assistències i 3 de valoració en 17 minuts.

  Xabi López-Arostegui: 6 punts 6 rebots i 3 de valoració en 26 minuts.

  Óscar Amo millora: 8 punts, 5 rebots i 10 de valoració en 21 minuts.

  Terrence Bieshaar: 8 punts, 2 rebots i 6 de valoració en 17 minuts.