Bombers amb cor, la iniciativa solidària per augmentar la donació de sang

  0
  60

  El col·lectiu solidari de Bombers de la Generalitat ‘Bombers amb cor’ i el Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, instal·laran aquest dissabte 11 de març una carpa a la plaça de la Plana per tal que la ciutadania pugui donar sang. 

  En aquesta 9a edició de la campanya “Els bombers i les bomberes t’acompanyen a donar sang” prop de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a una quarantena de campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 3.500 donacions de sang.

  La carpa a la plaça de la Plana de Badalona acollirà donacions de sang en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Es pot fer la reserva prèvia en aquest enllaç: 

  https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio/11439/badalona/11-03-2023/ 

  La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, ha destacat que “aquesta és una oportunitat més perquè els badalonins i badalonines demostrin, una vegada més, la seva vessant més solidària, felicito els Bombers per aquesta iniciativa i convido la ciutadania a participar en aquest acte altruista donació de sang”. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí