Debut agredolç dels Badalona Dracs a la Copa Catalana

  0
  Dracs.jpg

  26/10/2016 – Aquest passat diumenge van debutar els equips benjamí, infantil i Open, després de fer-ho ja la setmana anterior l’aleví a la Copa Catalana de Futbol Flag.

  Els primers a debutar aquest passat diumenge, 23 d’octubre, van ser els més petits, els benjamins. En l’equip Sub-11 d’aquest any, destaquen en les seves files cognoms il·lustres en la història dels Badalona Dracs com Soler, Calatayud, García, Burdallo o Billamonte, entre altres. Precisament, els exjugadors i pares ara d’aquests joves jugadors, són els que millor poden constatar el canvi generacional que està vivint el club badaloní després de quasi 30 anys d’història, veient ara als seus fills practicant i gaudint de l’esport que tant els hi va donar a ells. Tot i que algun que altre encara està actiu donant els seus penúltims cops de cua en el primer equip.

   

  Esportivament parlant, els nois del Sub-11 van debutar en Granollers amb un treball triomf sobre els locals Fenix, per un ajustat 13-12. Després del triomf i l’alegria inaugural, arribaria la derrota per 0-31 davant uns Barberà Rookies que van demostrar estar molt més encertats.

   

  Després de la primera jornada, els Dracs es troben en la tercera plaça de la classificació amb un triomf i una derrota, per darrere de Reds i Rookies, ambdós amb dues victòries, però per davant de Celtas i Fenix, qui van sumar dues derrotes. La segona jornada es disputarà en el camp del Badalona Sud el pròxim 13 de novembre i els benjamins cercaran davant els Celtas i Reds l’accés a la Final Four.

   

  Categoria infantil

   

  Per la seva part, la categoria infantil, va tenir un amarg debut en la CCFF Sub-15, al collir dues derrotes en la jornada inaugural. En el primer partit, on es van enfrontar als Reds, els badalonins no van tenir molt encert i els egarencs ho van aprofitar per a imposar-se per un clar 38-6. En la següent trobada, davant Celtas, els nois d’Albert Pascual es van mostrar molt més tranquils i precisos en el seu joc, tot i que no els hi va servir per assolir un triomf, caient per un ajustat 13-19. En la segona jornada del pròxim 13 de novembre, els Badalona Dracs s’enfrontaran a Rookies, líders juntament a Celtas del Grup A de la CCFF Sub-15 i a Pagesos, qui, com els badalonins, van encaixar dues derrotes en la seva estrena.

   

  Open

   

  Per últim, en el barri del Carmel de Barcelona, arribava el torn de la categoria Open, categoria mixta i oberta a majors de 16 anys, on els badalonins van debutar davant un dels grans favorits de la competició, com són els locals Pagesos White. El partit va ser complicar per als Dracs, tal com es preveia, van acabar caient contundentment per 53-6. En la següent trobada, els badalonins es van treure el mal sabor de boca inicial vencent davant Fenix (19-21) i sumant la seva primera victòria en la Copa Catalana de Futbol Flag Open.

   

  La pròxima jornada també es disputarà el 13 de novembre, tot i que en el cas de la categoria Open, aquesta se celebrarà a Sant Fruitós del Bages. En ella s’enfrontaran a Wolves de Sarrià de Ter, ambdós amb un triomf i un empat.