Definides les finals de la Copa Badalona

0
    28

7/9/2015.- La final masculina la jugaran Sant Josep i Badalonès diumenge a les 19.15h a La Plana. Abans, a les 17.30h també a La Plana, Minguella i Natzaret jugaran la final femenina.

La Copa Badalona ha donat el tret de sortida a la temporada. Després dels quarts de final jugats dissabte i les semifinals diumenge, ja estan definides les finals de la Copa Badalona 2015. Diumenge a La Plana, a més, amb espectador de luxe. Ricky Rubio no es va voler perdre les semifinals masculines i va veure els dos partits des de la grada.

Copa Badalona Masculina

CÍRCOL CATÒLIC 51 – CB SANT JOSEP 70

La primera semifinal la van jugar Círcol Catòlic i Sant Josep, en el duel d’equips de Copa Catalunya. El Círcol venia de guanyar la Cultural i els parroquials al Natzaret.

Els groc i liles van ser superiors tot el partit  i van anar per davant al marcador des dels primers avantatges al primer quart. El Círcol, amb baixes importants, va estar més desencertat, fallant cistelles fàcils, i més imprecisos.

Els de Víctor Carrasco es van quedar clavats als 33 punts i el Sant Josep ho va aprofitar per marxar de 23 punts (33-56) i trencar definitivament el partit fins el 51-70.

Sergi Vives, tècnic del Sant Josep, va acabar satisfet després del partit: “en el que portem de pretemporada és el partit que hem estat intensos i concentrats durant més minuts. Tot i que encara hem de treballar la constància i la solidesa defensiva, aquesta és la línia que hem de seguir”.

AE MINGUELLA 51 – AE BADALONÈS 56

El Badalonès serà el rival del Sant Josep a la final de diumenge, després de guanyar a la Minguella en la segona semifinal. Els dimonis segueixen aquesta temporada a Primera Catalana però es van imposar a un equip de Copa Catalunya.

La Minguella va començar controlant el partit, amb avantatges de fins a 20 punts. De fet, el Badalonès va anotar només 9 punts en 15 minuts i el partit semblava controlat pels blaus. Però les tendències van canviar i el Badalonès va començar la remuntada fins a posar-se per davant al marcador.

A 2 minuts del final la diferència era de tres punts 49-52, però la Minguella va fallar els triples decisius i va desaprofitar dues jugades per apropar-se o fins i tot empatar el partit. El Badalonès va saber gestionar l’avantatge i va acabar de sentenciar el partit des dels tirs lliures, fins el 51-56 final.

Sant Josep i Badalonès jugaran la final diumenge a La Plana a les 19.15h.

Copa Badalona Femenina

AE MINGUELLA 50 – JOVENTUT BADALONA FEMENÍ 49

La Minguella jugarà la final de la Copa Badalona després de guanyar les verd-i-negres a la primera semifinal. Tot i controlar bona part del partit, al final van haver de gestionar un final igualat.

Les blaves van començar manant al marcador i van tenir avantatges de 6-8 punts durant tres quarts. Però al parcial definitiu, el Joventut es va posar per davant al marcador gràcies a una defensa zonal i més agressivitat al darrera.

La Minguella va mantenir els nervis i, tirant de joc interior, va tornar a donar-li la volta al marcador per acabar guanyant d’un punt, 50-49.

UB LLEFIA 38 – SANT ANDREU NATZARET 74

El Natzaret serà el rival a la final. En la segona semifinal no va tenir problemes per superar un Llefià amb moltes baixes i amb més joventut que la temporada passada.

El Natzaret manté el bloc de l’any passat i el rodatge i la superioritat van quedar paleses en els 36 punts de diferència del marcador final.

Minguella i Natzaret jugaran la final diumenge a La Plana, a les 17.30h.