Del Besòs a l’Ebre

  0
  Ebro.JPG

  03/02/2017 – Després d'una setmana moguda, que va començar amb l'estrena de l'estadi, i va continuar amb les incorporacions de Carlos Calvo i Indiano, en l'últim moment del mercat d'hivern, i amb el partit de copa federació a Gijón, el Badalona viatja aquest cap de setmana a Saragossa per enfrontar-se, diumenge al migdia, a l'Ebro.

  Després d'una setmana moguda, que va començar amb l'estrena de l'estadi, i va continuar amb les incorporacions de Carlos Calvo i Indiano, en l'últim moment del mercat d'hivern, i amb el partit de copa federació a Gijón, el Badalona viatja aquest cap de setmana a Saragossa per enfrontar-se, diumenge al migdia, a l'Ebro.

  Els aragonesos, que van arrencar amb força el campionat i van arribar fins i tot a liderar la classificació, ocupen ara la desena posició després de cinc jornades sense conèixer la victòria. De fet, l'últim partit que van guanyar va ser l'11 de desembre, a La Bòbila, davant del Gavà. Després han perdut contra el Barça B i el Llagostera, i han empatat contra el Sabadell, el València B i, diumenge passat, contra l'Eldenc. No està sent, doncs, aquest 2017 un bon any per a l'Ebro, per molt que sigui el del seu 75 aniversari. Tot i així, Manolo González no se'n refia gens. “És un equip molt complicat de guanyar, amb futbolistes de molta experiència i molt nivell per a aquesta categoria”, explica el tècnic escapulat.

  Les petites dimensions del camp de La Almozara poden ser també un inconvenient per a un Badalona que, tot i que ha jugat durant més de dos anys com a local a la Travessera de Montigalà, ha demostrat que es desenvolupa millor en terrenys de joc en bones condicions. “És un camp molt petit i serà molt important no cometre errades”, adverteix González. El gallec considera també que el seu equip trobarà molt pocs espais, “sobretot amb zero a zero al marcador”. Sigui com sigui, el Badalona sortirà, segons el seu entrenador, “com sempre, a buscar el partit”.

  Serà baixa el golejador escapulat, Gerard Oliva, que va veure la cinquena targeta groga contra l'Espanyol B. Xiularà l'àrbitre basc Iñaki Sáez de Adana.