Els comerciants de Pérez Galdós surten al carrer per donar la benvinguda a la tardor

  0
  65
  DSC_6012.JPG

  24/10/2016 – Una vintena de parades artesanals d’arreu de Catalunya i del mateix carrer comercial ofereixen diversos productes als veïns i veïnes de Sant Antoni de Llefià.

  Tant divendres com dissabte, 21 i 22 d’octubre, els comerciants del carrer de Pérez Galdós i dels carrers transversals van sortir al carrer un any més per celebrar la seva tradicional Fira de Tardor, on també s’ha pogut gaudir d’activitats infantils com manualitats, inflables i la presència d’un pont de cordes de la mà del Club Excursionista i Escalada de Llefià.

   

  Durant els dos dies es van instal·lar una vintena de parades artesanals d’arreu de Catalunya i d’altres cultures, on els veïns i les veïnes van poder gaudir de diverses ofertes de productes de tot tipus, des d’alimentació fins a complements; com així també es van veure parades dels mateixos comerciants de l’agrupació de comerciants d’aquest carrer del barri de Sant Antoni de Llefià.

   

  Destacar que l’objectiu d’aquesta fira és, com sempre, potenciar la bona imatge i la feina que genera el petit comerç a un barri i a la ciutat en general.