L’Auditori de Barcelona s’omple per gaudir del gospel i donar suport a tres entitats de Badalona

  0
  menarini concert.jpg

  20/10/2015 – Més de 1.800 persones van omplir el passat dijous l’Auditori de Barcelona durant el concert “Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona”, organitzat per Menarini. 

  Més de 1.800 persones van omplir el passat dijous l’Auditori de Barcelona durant el concert “Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona”, organitzat per Menarini. L’esdeveniment va aconseguir l’objectiu de vendre totes les localitats per tal de recaptar fons destinats a tres entitats que treballen pel benestar social a Badalona: la Fundació Ateneu Sant Roc, Càritas Diocesana de Barcelona i l'Institut de Recerca en Ciències de la salut Germans Trias i Pujol (IGPT).

   

  L’actuació va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater que va assistir al concert al costat de diversos membres del seu equip de govern. Sabater s'ha mostrat satisfeta i considera que “Badalona es pot sentir molt orgullosa d'aquesta iniciativa que posa en valor el paper que poden jugar les empreses a través del seu compromís social amb la lluita contra les desigualtats i el reconeixement que fa a la labor d'entitats compromeses amb la ciutat”. La iniciativa ha aconseguit reunir, com a mínim, 27.000 euros només a través de la venda de tiquets. Caldrà esperar per saber la xifra total a que es recomptin també les donacions efectuades per col·laboradors i particulars.

   

  Un viatge musical per la història del Gospel i el Jazz

   

  El director, músic i compositor Erwyn Seerutton va iniciar el concert amb el seu Jazz Ensemble per, a continuació, dirigir el Cor de Gospel Sant Cugat, amb més de 80 cantants a l'escenari. Finalment, ambdues formacions van barrejare gospel i jazz, en les seves versions clàssiques i modernes.

   

  Un esdeveniment fet possible gràcies a la solidaritat dels col·laboradors

   

  Menarini ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i empreses que han volgut sumar-se a aquest esdeveniment solidari: l'Ajuntament de Badalona, la Federació d'Empresaris de Badalona-Pimec, el Club Joventut de Badalona, Engestur, Hospital Germans Trias i Pujol, Dakotabox, Fedefarma, Doctoralia, American Express, Carlson, TPC, Ergon, Masterdisseny, Mentlab, Venus, Crit, Serunion, Ràdio i Televisió de Badalona, Badalona 2000, de TOT i més, Diari de Badalona, Transports Metropolitans de Barcelona, Artèria, Mediàtic, Conductors Solidaris de Catalunya, Estudi Cendrós, i el mercat de Singuerlín.