La Generalitat engega l’arranjament del carrer Sant Bru

  0
  sant bru.jpg

  27/10/2015 – L'obra durarà mig any i s'executarà per trams per minimitzar les molèsties; sempre es deixaran dos carrils oberts al trànsit, un per a cada sentit.

  Aquest dilluns han començat les obres de millora del ferm i del sistema de drenatge del carrer Sant Bru, la carretera Nacional II en el seu pas per Badalona. Els treballs es faran al carrer de Francesc Layret -entre Sant Pau i Prim- i entre Prim i la Riera Canyadó. Les obres, a càrrec de la Generalitat, tenen una durada prevista de sis mesos i un pressuspost de gairebé 640.000 euros. Les millores s’efectuaran per trams i les intervencions en cadascun d’ells tindran una durada d’entre dues i tres setmanes de promig.

   

  L’obra es farà per trams per minimitzar molèsties

   

  El primer tram de les obres afecta el carrer de Francesc Layret entre el carrer de Sant Pau i el carrer d’en Prim. El següent tram on es faran les actuacions afectaran ja el carrer de Sant Bru entre el carrer d’en Prim i el carrer de les Corts; seguiran entre els carrer de les Corts i el carrer de Jovellar; posteriorment entre el carrer de Jovellar i el carrer del Triomf; continuarà entre el carrer del Triomf i el carrer de Joan Peiró; després es farà el tram des del carrer de Joan Peiró i el carrer de Martí i Julià; prosseguirà la part del carrer de Martí i Julià i carrer d’Iris, i s’acabaran les obres amb la intervenció feta entre el carrer d’Iris i el carrer de la Riera de Canyadó.

   

  Dos carrils i tres parades de bus afectades

   

  Durant tot el període d’execució de les obres es mantindran sempre oberts dos carris de circulació, un en cada sentit. Els treballs afectaran tres parades d’autobusos de les línies B2, B29, B31, B30, B4, B44 i C10 i també suposarà que alguns contenidors de recollida d’escombraries s’hagin de canviar de lloc mentre durin les obres.

   

  Es senyalitzaran els desviaments per accedir als carrers perpendiculars. L’accés als aparcament privats es mantindrà excepte els dies que s’executin els treballs a la zona d’accés. En aquests casos es podrà treure el vehicle a primera hora del matí de l’aparcament i tornar a entrar-hi a la nit.