Derrotes de Llefià, Lloreda i Pomar al debut; victòries dels Young Talents i Pere Gol

0
    66

El futbol va tornar aquest cap de setmana a Badalona amb la disputa de la primera jornada de les categories regionals. La Llefià debutava a Primera Catalana davant el Mataró (0-1) però el seu retorn a la màxima categoria catalana no es va poder celebrar amb un triomf. El conjunt de Jordi Souto va caure per la mínima en un duel força igualat però que es va resoldre amb un gol visitant al minut 75.

Aquest dissabte a les 18h, la Llefi visita el camp del Sant Cugat. A Segona Catalana, el Lloreda també tornava a competir un esglaó de més nivell però també va caure en la seva estrena. També per la mínima, i al camp del Molinos (2-1).

A Tercera Catalana ja trobem les primeres victòries badalonines i a Sant Roc tenen un doble motiu de celebració. Els seus dos conjunts amateurs de Tercera van debutar amb triomf. El de Ricardo Parra a Badalona Sud davant el CP Sarrià B (2-0) i el de David Martin – que debutava – a L’Hospitalet versus el Can Pi (3-6). També va sumar els tres punts el Pere Gol contra el Cabrera (3-1) al seu Municipal i el Pomar tornava a Tercera però ho va fer amb derrota al camp del Vallvidrera Senglars (4-1).

Aquest cap de setmana comença la competició per als equips de la ciutat de Quarta Catalana: Pere Gol B i Lloreda descansen, Sistrells rep la visita del Guinardó i Young Talent C la de l’Alzamora B.