En marxa el primer Banc d’Aliments a la ciutat amb capacitat per a 9.000 persones

  0

  El nou Banc d’Aliments Badalona Sud, situat al barri del Gorg, té capacitat per atendre i gestionar les necessitats d’alimentació de 9.000 persones. Aquest nou espai municipal, de 431 m² d’emmagatzematge i dotat de cambres frigorífiques, substitueix i millora el Banc d’Aliments que s’havia instal·lat, de manera provisional, al Palau Municipal d’Esports de Badalona, el qual durant el seu funcionament ha permès la distribució més de 450 tones d’alimentació, amb una aportació suplementària de l’Ajuntament de Badalona per un import de 447.000 euros.

  El repartiment dels aliments al nou Banc d’Aliments Badalona Sud es farà durant tres dies a la setmana, amb horari de matí i tarda, amb cita prèvia i amb les persones que prèviament han estat ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona.

  La capacitat d’aquest espai per atendre 1.500 famílies se suma als altres espais de distribució d’aliments per a les persones i les famílies de Badalona en situació de vulnerabilitat amb capacitat per arribar fins a 6.000 persones més.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí