Desapareix el groc i l’escapulari és més gran amb Score

  0
  47
  Gloriosa casaca escapulada.JPG

  La marca badalonina Score tornarà a equipar el CF Badalona. El club ha oficialitzat aquesta notícia, que fins ara era un rumor. Nike, doncs, deixa de vestir l'equip escapulat.

  03/08/2016 – La marca badalonina Score tornarà a equipar el CF Badalona. El club ha oficialitzat aquesta notícia, que fins ara era un rumor. Nike, doncs, deixa de vestir l'equip escapulat.

  La principal característica de la nova samarreta del Bada és la marcada presència de l'escapulari, un signe d'identitat que quedava dissimulat en l'anterior equipament. A més, desapareix definitivament el color groc, que encara es mantenia en el model de Nike en la publicitat de Tusgsal. Una altra característica és la retolació del número 1903, corresponent a l'any de fundació del club, al damunt de l'escut i sota la bandera de la ciutat que, com en els últims anys, lluirà a l'alçada del clatell dels jugadors badalonistes.

  Score i el Badalona van presentar també la segona i la tercera equipació que portarà l'equip de Manolo González. Una totalment groga, amb l'escapulari blau. L'altra, totalment vermella, amb l'escapulari blanc, tal com havia estat històricament l'uniforme suplent del CF Badalona.