El Club Natació Badalona queda quart a Sant Jaume d’Enveja

0
    41

11/08/2016 – El passat diumenge es va celebrar al Montsià la cinquena regata de la 14a Lliga Catalana de Llagut, on es van reunir 600 remers de 15 clubs d'arreu de Catalunya.

El passat diumenge, 7 d'agost, es va disputar la cinquena jornada de la 14a Lliga Catalana de Llagut, a Sant Jaume d'Enveja al bell mig del delta de l'Ebre. 600 remers de 15 clubs d'arreu de Catalunya es van reunir en aquest municipi del Montsià, entre els quals els tres clubs badalonins: el Club Natació Badalona, el Club Rem Badalona i el Club Nàutic Bétulo.

A la categoria absoluta, les noies del Nàutic Bétulo -única representació femenina badalonina- van aconseguir entrar a la final A fent el primer lloc a la cronometrada, però finalment van quedar en tercer lloc, precedides per les noies de Santa Cristina, amb dues vogadores badalonines a les seves files, i les noies de Mataró.

D'altra banda, la victòria masculina va ser, com ja és habitual, pels nois de Santa Cristina, mentre que els del Natació Badalona van assolir un segon lloc a la cronometrada que els va permetre disputar la final A, situant-se finalment en la quarta posició. Els altres dos equips badalonins van disputar una emocionant final B lluitada fins al final, i és que els nois del Nàutic Bétulo i els del Rem Badalona van estar durant tota la prova separats per escassos segons. Finalment, van quedar segons i tercers, respectivament, per tres segons de diferència.

Pel que fa a la classificació general, el Club Rem Santa Cristina de Lloret de Mar continua al capdavant de les dues categories sèniors, tant femenina com masculina.

Ara la Lliga Catalana de Llagut s'atura durant dues setmanes i es reprendrà el 28 d'agost a Cambrils, on se celebrarà la sisena regata i el 4 de setembre la darrera a Lloret de Mar.