Desapareix la UE Bufalà després de quatre anys de vida

  0
  38
  Nicolás Arlanzón

  El futbol amateur badaloní no acaba de recuperar-se. L’època de vaques magres no sembla finalitzar aviat i durant aquest 2019 ja vam anunciar la defunció de la UD Àguila, el segon club més històric de la ciutat després del CF Badalona. Uns mesos més tard, s’ha confirmat la desaparició de la UE Bufalà, club nascut l’any 2015 amb un únic equip amateur i amb bona part dels seus jugadors formats en les categories inferiors del CF Bufalà, l’altre club del barri. L’adéu de l’amateur vermell a finals de la temporada 2014 – 2015 va acabar impulsant el naixement del nou club, el qual ha competit a Quarta Catalana durant els quatre anys de vida. Javier Mas, Manuel i Ángel Fernández han estat els seus entrenadors durant aquest breu període, el darrer nom durant les darreres tres campanyes.

  Ressorgeix el Pomar amateur
  Per la seva banda, el CD Pomar recuperarà a partir del curs 19-20 el seu equip amateur després d’una temporada sense tenir-ne. Recordem que la temporada 2016 – 2017 va ascendir a Tercera Catalana i va gaudir de la tercera categoria autonòmica durant únicament un curs. Posteriorment, va tornar a Quarta Catalana, sense acabar d’inscriure’s. A partir del curs vinent, un bon grapat de jugadors de la UE Bufalà defensaran la samarreta del Pomar per competir des del darrer esglaó futbolcat.

  Traspàs de poders a Lloreda i Sistrells
  Finalment, a partir d’aquest mes de juliol ha començat un nou període al CF Lloreda i al CF Sistrells a escala institucional. Francisco González ha tancat dos anys de president al capdavant de l’entitat vermella i arriba Francisco ‘Kiko’ Martínez.

  Per la seva part, Francisco Díaz també ha conclòs cicle al CF Sistrells després de 17 anys com a president del club blau. Juan Navarro, David Torres i Rafael Senarega agafaran el relleu a Can Cabanyes, centrant tots els esforços en el futbol base i “amb l’objectiu d’enfortir la vessant social dins l’entitat”. A partir del mes de setembre, l’entitat començarà a anunciar el nou organigrama esportiu.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí