L’ Ademar aposta per un projecte continuista a EBA

  0

  Amb el mes de juliol en la seva recta final, els equips sèniors masculins des de l’esglaó lliga EBA fins a Primera Catalana ja han començat a confeccionar els seus respectius projectes. Començant per les banquetes, els clubs ja tenen decidits qui serà el seu comandant. Lluís Garcia i Xavi Riera tornaran a dirigir els amateurs de Maristes Ademar i Dimonis Badalonès, respectivament.

  L’ascens a categoria nacional és un motiu de pes perquè segueixin a La Plana un curs més. A partir de Copa, trobem relleus. Tal com vam anunciar fa un parell de setmanes, Carles Espona és l’aposta des de la direcció esportiva del centre parroquial perquè sigui el nou tècnic del Sant Josep així com l’ex Círcol Juli Jiménez ho sigui a la Minguella (Primera Catalana). Óscar Gallifa i Jaume Gabaldà es mantenen a Círcol i Cultural, respectivament.
  Pel que fa a la confecció de les plantilles, l’Ademar ja ha començat a anunciar els primers noms del nou projecte. Oriol, Quim i Roger Franch són les tres primeres renovacions vermelles, així com s’ha oficialitzat la continuïtat de Franc Garcia, Jimics, Sergio Ndemensogo, Marc Canillas i Pol Quintana. Sense abandonar EBA, al conjunt de Xavi Riera encara no s’ha confirmat cap alta, baixa o renovació. En la pròxima setmana es començarà a desvelar noms.

  Més activitat hi ha hagut al centre parroquial i a Casagemes. El Sant Josep ha notificat la continuïtat de Víctor Sánchez, Enric Curto, Alejandro Catalán, Álex Aguado, Joan Noguera, Jordi Costa, Quique Serrra i les incorporacions d’Unai Díaz, Hugo Cuadrado, Ferran Arqués, Álvaro López i Alfredo Rodríguez. Per la seva part, el Círcol ha anunciat les renovacions d’Álex Rodríguez, Gabi Sarasola , Joan Balada, Marc Jerez i Quim Forteza i les incorporacions de Dani Pines, Albert González i Álex Escorihuela

  Finalment, a Primera Catalana, Minguella ha construït el seu nou grup a partir de l’experiència de José Luis Lorente, el campió de Copa Catalunya Carles Buj, el retorn d’Albert Navarro, l’arribada de David Martínez i les renovacions de Sergi Ors, Sergi Rourera i Armand Albarran. Arnau Ventura, Max Planas, Orlando Méndez fan el salt procedent del sènior B.

  La Cultural manté el blo pràcticament en la seva totalitatc: Els bases Marti Callau i Xavi Borland; els exteriors Alexander Manso, Jordi Arrojo, Eduard Domenech, Xavi Mayola, Aleix Verdú i Héctor Rodríguez i els interiors Francesc Parladé, Gerard Pastor i Samuel Mata (nova incorporació procendent del Bàsquet Neus).

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí