La Colla Micaco continua rodant els castells de 7 abans de donar el salt al 4de8

  0
  58
  castellers sant feliu.jpg

  27/09/2015 – Aquest diumenge, els de la camisa micaco s'han desplaçat fins a Sant Feliu de Llobregat i han seguit amb els seus doblets de castells de 7: el 4de7 i el 3de7.

  Els Castellers de Badalona continuen la seva preparació de cara a la seva diada i aprofiten les actuacions que els hi queden per rodar les estructures lleugeres. Aquest diumenge, els de la camisa micaco s'han desplaçat fins a Sant Feliu de Llobregat i han seguit amb els seus doblets de castells de 7. Els badalonins van arrencar l'actuació amb el 4de7 que, de nou, presentava una alienació força lleugera de cara a pujar-lo un pis d'aquí dues setmanes. Per la segona ronda els micacos van triar el 3de7. En un primer intent, durant la pujada, van aparèixer alguns petits problemes i la colla va preferir desmuntar-lo per, en ronda de repetició, descarregar-lo amb totals garanties. El tercer castell escollit va ser el 5de6, una construcció que es va bastir com el 5de7 que la colla prepara, però treient el pis de segons.

   

  Assajos especials de cara a la diada

  Seguint amb la preparació del seu #AssaltMic4c8 en el que els Castellers de Badalona volen fer per primer cop a la seva història el 4de8, la colla ha preparat dos assajos especials. El primer, aquest dimarts, de 19 a 22h, en el que volen omplir el seu local amb més d'un centenar de persones. El segon serà el divendres, de 20 a 23h, també a Can Peixau, en el que han convidat a la resta de colles de cultura tradicional i popular de la ciutat a acompanyar-los durant l'assaig i que acabarà amb la celebració de la tradicional castanyada de la colla.