Desenes de motos recorren Badalona per les malalties minoritàries

  0
  51
  DSCF0025.JPG

  02/03/2015 – Una cinquantena de motos recorren les ciutats de Badalona, Montgat i Tiana, diversos artistes de la música i una botifarrada en benefici de les malalties minoritàries.

  Una cinquantena de motos es van aplegar diumenge a la plaça Turó d’en Caritg per celebrar la quarta edició de la Matinal Motera, que organitza l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg i l’Associació de Comerciants LA Salut Alta-Pau Piferrer amb l’objectiu de recaptar fons per les malalties minoritàries.

   

  A les deu del matí es donava la sortida a la concentració motera des de l’avinguda de Caritg i d’aquesta manera va recórrer diversos carrers de Badalona, Montgat i Tiana fins tornar al mateix punt de sortida. Mentrestant i durant el llarg de tota la jornada, a la plaça central de la festa es donava cita a la botifarrada solidària.

   

  A més, com a novetat, l'acte va comptar amb una exhibició d'una desena d'alumnes de l'escola Lorenzo Riders School Tarragona. Per altra banda, diversos artistes de la música, com María Muñoz, Yessika Singer, Pedro Enrique, Gerard López i Dani Galera van oferir les seves cançons a centenars de veïns que es van entregar a la causa. Finalment es va realitzar el sorteig d’un viatge i d’un botes del pilot del Mundial de Moto2, Ricky Cardús, padrí de la Matinal Motera però que per motius professionals no va poder assistir.

   

  Destacar que tots els diners recaptats a la botifarrada es destinadarà al Cap de Secció de Nefrologia Pediàtrica, Genètica i Metabolisme i Unitat de Malalties Minoritàries de la Fundació Institut Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol.