Milers de veïns es donen cita a la XXIV Festa de l’Espàrrec

  0
  DSCF0139.JPG

  03/03/2014 – Enguany es van recollir 100 Kg d'espàrrecs a Alcanar i es van realitzar més de 2.000 truites durant tota la jornada al parc de les Muntanyetes.

  Enguany la XXIV Festa de l’Espàrrec va començar amb la convocatòria del primer concurs “Fes el cartell de la Festa de l’Espàrrec”, destinat als alumnes de les escoles Foch i Torres i Joan Coret. Però com és tradició, el dissabte es va realitzar la sortida a Alcanar, on veïns i veïnes del districte 2 -concretament dels barris de Puigfred, Lloreda, La Pau i Sistrells- van recollir uns 100Kg d’espàrrecs al municipi de Montsià.

   

  Amb un dia esplèndid i radiant el parc de les Muntanyetes es va tornar a omplir de gom a gom amb milers de persones. La Festa de l’Espàrrec va iniciar amb la tradicional degustació d’unes més de 2.000 truites d’espàrrecs, i també amb actuacions musicals. Al llarg del matí van passar per l’escenari grups de ball de diferents entitats com l’AV Complex Catalunya, AV Fondo Sistrells i Escola de Dansa Eva Yañez, que van oferir sevillanes, flamenc i funky, entre altres. Un any més, els Castellers de Badalona i els Laietans de Gramenet van ser els encarregats de posar el punt i final a la jornada.