Detingudes dues dones còmplices d’un robatori amb violència a Llefià

  0

  12/11/2013 – L'autor material dels fets, que va estrebar les arrecades i va ferir una dona gran, va aconseguir fugir i encara continua la investigació per trobar-lo.

  Els Mossos d’Esquadra han detingut dues dones de 44 i 26 anys d’edat, veïnes de Badalona, com a presumptes autores d’un robatori amb violència pel mètode de l’estrebada al barri de Llefià. 

   

  Els fets van tenir lloc cap al migdia del dia 7 de novembre, quan la víctima dels fets va relatar els agents que un home acabava de sostreure-li les arracades que portava posades mitjançant el mètode de la estrebada. Com a conseqüència del robatori la víctima presentava ferides sagnants a les dues orelles. 

   

  La col·laboració ciutadana va resultar cabdal, ja que els testimonis van informar dels moviments que el lladre havia efectuat per tal de desprendre’s de la mercaderia robada: l’home s’havia dirigit ràpidament a les dues dones detingudes, les quals es trobaven a prop dels lloc dels fets esperant el botí, i els va lliurar les arracades. 

   

  La investigació continua oberta per tal de detenir l’autor material. Les detingudes es troben en llibertat i hauran de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguin requerides a tal efecte.