carles duran.JPG

12/11/2013
    Els potablava van ser superiors en tot moment a l'equip que els va eliminar la passada temporada

El Prat Joventut va poder desfer-se del Castelló, l'equip que el va eliminar dolorosament dels passat Play Off de la Leb Plata.
    Aquest cop sí, Carles Duran va poder comptar amb els 12 jugadors de la plantilla, i l'equip ho va notar mantenint la regularitat durant els 40 minuts

El bon inici dels potablava va marcar el camí del triomf. Amb una molt bona defensa i des de l'encert exterior, els del Baix Llobregat ja van obrir un primer forat difícil de salvar (27 a 14). Sans (6) i Caven (10), eren els més destacats en atac.

Amb el pas dels minuts i les rotacions, el Prat mai va perdre pistonada, i al 2n període la diferència va augmentar fins al 31 a 49 després d'una tècnica a l'entrenador local.

A la tornada dels vestidors el Castelló va posar un punt més en defensa, però Ike Guallar es va encarregar de trencar el guió. 3 triples seguits del jove jugador van ajudar a mantenir l'avantatge de 17 punts al final del període (51 a 68).

Al l'últim quart, els locals ho van seguir intentant, però mai van arribar a rebaixar la desena de punts, i des de la direcció de Sans, que va anotar 2 triples més, el Prat va tancar el partit per aconseguir el 4rt triomf de la lliga.

Aquesta setmana el Prat serà l'equip que descansarà i per tant no tornarà a jugar fins el dissabte 23, a les 20:30, a la pista del Palma Europa.