Detingut el pressumpte autor de cinc agressions sexuals a Badalona

  0
  12

  21/06/2012 – Els Mossos d'Esquadra van detenir el pressumpte agressor sexual el passat 15 de juny i va passar a disposició judicial el dia 16.

  Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir el dia 15 de juny, Alberto C.N, de 25 anys, nacionalitat espanyola i veí de Badalona, com a pressumpte autor de cinc agressions sexuals a la localitat de Badalona. 

   

  Des de principis del mes d'abril de 2012, a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Badalona es van rebre diferents denúncies per suposades agressions sexuals, patines per dones d'edats compreses entre 16 i 51 anys. El  pressumpte autor  utilitzava la violència física per realitzar tocaments per sobre de la roba a les víctimes i, en ocasions, aconseguia fer-ho per sota de la roba, a l'hora que els hi deia obscenitat

   

  Les agressions tenien en comú la descripció física del presumpte autor, la forma d'actuar i la localització geogràfica dels fets que es produïen, majoritàriament, a la zona centre de Badalona, o a dones que tornaven al seu domicili provinents d'aquell barri. En diverses ocasions, l'autor es desplaçava en bicicleta per cometre les agressions. 

   

  En alguna ocasió es va donar la circumstància que el presumpte autor seguia les víctimes i entrava dins el portal del seu domicili, i les agredia allà dins. Una altra víctima va ser assetjada en dues ocasions davant el seu domicili pel presumpte autor dels fets.

   

  Des del primer moment, davant d'aquesta problemàtica i de la possible alarma social generada, es va posar en marxa un dispositiu realitzat per agents uniformats i de paisà, amb la fotografia robot que es disposava, varen realitzar diverses identificacions, al llarg del temps, en diferents zones de Badalona.

   

  La investigació es va poder culminar quan el passat 13 de juny, una dona va trucar la policia manifestant que un home que anava en bicicleta li havia dit obscenitats mentre li mostrava els genitals, a la zona centre de Badalona. Amb motiu d'aquest requeriment policial, diferents dotacions policials es van adreçar al lloc, i van trobar un individu, possiblement relacionat amb el requeriment, qui en adonar-se de la presència policial, va fugir a gran velocitat amb una bicicleta,  iniciant-se un seguiment per diferents carrers del centre de Badalona. En relació a aquest fet, un vehicle policial va patir un cop contra una vorera i una façana en la zona del passeig marítim, així com contusions lleus per part dels agents actuants.

   

  Finalment, es va produir la detenció del pressumpte exhibicionista de 25 anys i la Unitat d'Investigació de Badalona va poder realitzar diferents reconeixements positius, per part de la majoria de les víctimes, que el van reconèixer com la persona que els havia agredit, imputant-li la comissió de cinc agressions sexuals.

   

  El detingut va passar a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Badalona el passat dissabte 16 de juny i el jutge en va decretar l'ingrés a presó provisional.