Detingut el presumpte autor dels incendis de contenidors de Llefià i La Salut

  0
  40
  contenidor llefia.jpg

  18/11/2015 – Davant del fet que es tractava d’una onada continuada i en una zona força delimitada, els cossos de seguretat van concloure i han constatat que es tractava d'un sol responsable.

  La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dimarts al presumpte responsable de bona part dels incendis que han cremat diversos contenidors d’escombraries a diferents punts dels barris de Llefià i de la Salut durant la darreres setmana, sobretot. La detenció ha estat possible gràcies al dispositiu conjunt organitzat per Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra amb vehicles sense logotipar.

   

  Els serveis d’anàlisi van intercanviar dades que van permetre definir els llocs, els itineraris i la franja horària d’actuació, així com el perfil del presumpte piròman. La col·laboració ciutadana va ser molt important a l’hora de facilitar la investigació.

   

  Davant del fet que es tractava d’una onada continuada d’incendis en contenidors d’escombraries i en una zona força delimitada, els cossos de seguretat van concloure que no es tractava d’actes vandàlics aïllats sinó que probablement hi havia un únic autor i que seguia un patró d’actuació molt concret, la qual cosa es va corroborar en el moment de la detenció.

   

  En aquests moments, Mossos d’Esquadra segueixen investigant per delimitar el nombre d’incendis de contenidors que haurien estat comesos pel detingut.