La Fira Medieval del Passeig de La Salut arriba a la setena edició

  0
  51
  Fira Medieval.JPG

  19/11/2015 – El passeig de La Salut acull l'esdeveniment aquest divendres i dissabte amb una cinquantena de paradetes.

  L'Edat Medieval torna aquest divendres i dissabte, 20 i 21 de novembre, a envair el passeig de La Salut, el principal eix comercial del barri.

   

  Es tracta de la setena edició de la Fira Medieval de l'Associació de Comerciants del Passeig de La Salut i dels carrers transversals, que omplirà el carrer amb una cinquantena de paradetes d'artesania, alimentació i restauració, a més de molts altres elements. D'altra banda, els més petits podran gaudir d'activitats com passejar amb burros i la família al complet quedarà meravellada amb els malavars del Diables de Vilassar de Mar i les actuacions medievals de l'Associació Cultural El Sot del Gall del municipi de Dosrius. L'esdeveniment no té altra intenció que posar de rellevància i dinamitzar el petit comerç i, a la vegada, l'esforç que fa per dinamitzar el barri.

   

  Amb aquesta fira els comerciants del passeig de La Salut inicien la campanya de Nadal, que esperen que atregui a més veïns. L'horari de la Fira Medieval és de 10 del matí fins a les 9 de la nit, tant divendres com dissabte.