Detingut un home a Canyadó per presumptes abusos sexuals d’una menor

  0

  08/10/2012 – La Guàrdia Urbana el va localitzar cap a les 5 de la matinada de dissabte a diumenge, prop de de la zona d'oci Can Ribó; la noia es trobava inconscient.

  La Guàrdia Urbana va detenir la matinada del dissabte al diumenge un home de 28 anys, veí de Badalona, com a sospitós d’abusar sexualment d’una noia de 16 anys al barri de Canyadó.

   

  Una parella d’agents va ser requerida a les 4.45 hores a l’alçada del carrer de Sant Bru cantonada amb la riera de Canyadó, prop de la zona d’oci de Can Ribó. Un grup de joves va alertar d’haver vist un home que s’estava sobrepassant físicament amb una noia jove, aparentment inconscient, a la parada d’autobús situada al carrer de Pomar de Baix, a l’alçada del carrer de Pompeu Fabra.

   

  Els policies van fer una batuda i van localitzar un home que coincidia amb la descripció facilitada pels joves i que semblava estar abusant sexualment d’una noia inconscient. Tot i que l’individu ho va negar, els agents van poder comprovar que la noia, que anava indocumentada, estava insconscient i que el seu pols era molt feble, per la qual cosa van avisar una ambulància que la va traslladar urgentment a l’Hospital Municipal.

   

  Un cop va ser atesa al servei d’urgències de l’Hospital Municipal, es va determinar que la menor, veïna de Castelldefels, presentava indicis de violació, inconsciència i intoxicació per alguna substància no coneguda. Posteriorment, la jove va ser traslladada a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per tal d’activar el protocol d’abusos sexuals en presentar indicis de violació.

   

  L’home, que presenta antecedents policials per altres casos de violència domèstica, maltractaments en l’àmbit familiar, amenaces i agressió sexual, va ser detingut per presumpte abús sexual.