Detingut un veí de Badalona que falsificava targetes T-10

  0
  ok_16.JPG

  30/06/2016 – L'home, de 58 anys, va ser interceptat a Cornellà, on es trobava venent targetes a un preu inferior al de venta al públic.

  Els Mossos d'Esquadra van detenir el 23 de juny en una estació de metro de Cornellà de Llobregat un home de 58 anys i veí de Badalona com a presumpte falsificador de targetes T-10, que venia més barates a les estacions del municipi. L'operació es va coordinar conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Cornellà i el detingut va quedar en llibertat a l'espera que el citi el jutge.

   

  Pels volts de les onze del matí del mateix dia, un guàrdia civil fora de servei va alertar una patrulla d’aquest dispositiu conjunt que un individu estava venent targetes de transport a l’interior de l’estació de metro. Immediatament, els agents van identificar l’autor dels fets: un home que duia amagades, dintre d’un paquet buit de tabac, 20 targetes de transport T-10 manipulades.

   

  Davant l’evidència, els agents el van detenir i el van traslladar a dependències policials. El detingut va quedar en llibertat desprès de declarar a comissaria i resta a l’espera que el citi el jutge.