Diumenge de resurrecció

0
    41

17/04/2017 – Victòria que pot valer un play offEl Badalona guanya a la Nova Creu Alta, quan més necessitat estava, i manté el seu lloc entre els quatre primers. Sergio Maestre i Gerard Oliva signen els gols escapulats, a passada tots dos de Moha.

Duel equilibrat i sense ocasions entre el Sabadell i el Badalona durant molts minuts. Els arlequinats, que no es jugaven res, no van inquietar en cap moment la porteria de Morales. En l'altra àrea tampoc hi va haver gaire moviment, per bé que el pes del partit el va portar el Bada. Per això, la pentinada de Sergio Maestre que va arribar a la xarxa, en el minut 73, va fer justícia.

Moha, que va tenir una molt bona actuació, va fer l'assistència del 0-1 i també del 0-2, en un contracop que va culminar Gerard Oliva a manca de tres minuts del final. Quan només queden quatre partits pel final del campionat, el Badalona continua depenent d'ell mateix per aconseguir un lloc en les eliminatòries d'ascens a segona divisió.

Fitxa tècnica

SABADELL: JokinBarrio, Verdú, Juanjo CiércolesLucas Viale, Pol Moreno, Carreño, Adri Díaz (Jordi López, 80'), Borjas (Jordan Sánchez, 60'), Paris Adot Txomin (Gaspar, 74').

BADALONA: Morales, PareraFran Grima, Aleix Coch, Musa, Sergio Maestre, Ivan Guzmán (Aly, 86'), Toni Lao, Gerard Oliva, Sandro (Víctor García, 62') i Carlos Calvo (Moha, 52').

GOLS:0-1, Sergio Maestre (73'); 0-2, Gerard Oliva (87').

ÀRBITRE: Sureda Cuenca.T.G.: al local Verdú i als visitants Sergio Maestre, Toni Lao Carlos Calvo.