Doblet de set de la Colla Micaco a Terrassa

  0
  42
  Cjn5lrLWkAAI29u.jpg

  30/05/2016 – Els Castellers de Badalona han actuat aquest diumenge a Terrassa amb motiu de les Festes del barri de Ca’n Aurell.

  Els Castellers de Badalona han actuat aquest diumenge a Terrassa amb motiu de les Festes del barri de Ca’n Aurell, junt amb els locals Castellers de Terrassa i els Moixiganguers d’Igualada. Els badalonins van començar l'actuació aixecant un 3de7 amb el pom de dalt molt lleuger que han pogut descarregar sense problemes.

   

  En segona ronda, van decidir portar a plaça un lleugeríssim 4d7 amb els terços de castells de 8 fent de segons, que van haver de desmuntar en primera instància però van descarregar sense gaires complicacions en un segon intent.

   

  En tercera ronda, la colla badalonina va intentar un 3d7 amb l’agulla que es va haver de desmuntar, per assolir finalment un 3d6 amb l’agulla.

   

  La propera actuació dels micacos serà el proper diumenge 12 de juny a la plaça Alfons X de Barcelona, en el marc de les festes d’Horta Guinardó. Els Castellers de Badalona actuaran junt amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Moixiganguers d’Igualada.