Dolorosa derrota del CTT Badalona a Figueres

  0
  CTT Badalona.jpg

  14/10/2015 – El Sosmatic Badalona té un mal inici de lliga amb una derrota, mentre que el filial del primer equip del CTT Badalona aconsegueix una important victòria davant l'Olot.

  Mal inici de lliga per al Sosmatic Badalona, del Club Tennis Taula Badalona, a la Primera Divisió, amb una derrota molt ajustada en un partit molt disputat, on la victòria va ser a tocar en dues ocasions, però finalment els badalonins van veure com s'escapava de les mans.

   

  En el debut de Pere Navarro i Jordi Miranda amb la samarreta blava, dos punts del primer amb autoritat i un del segon posaven el partit molt de cara per als visitants. El juvenil Adrià Fernàndez no va poder puntuar tot i desplegar un bon joc en tots dos partits.

   

  Finalment, en el segon punt de Miranda, el badaloní s'avançava 1-2, donant esperances de tancar el partit, però el també juvenil Sergi Grau va ser capaç de donar la volta al marcador sense donar opcions al rival, col·locant el 3-3 al marcador.

   

  El partit, doncs, s'havia de decidir als dobles, on la parella empordanesa va començar enduent-se els dos primers jocs, el segon per un fatídic 13-11. Quan tot semblava perdut, Navarro i Fernàndez van reaccionar, endossant dos parcials de 4-11. En el cinquè i definitiu joc, la parella local va aconseguir sobreposar-se a la dinàmica positiva dels blaus, on alguns errors no forçats van decantar la balança per al Tramuntana (11-7).

   

  D'altra banda, en aquesta primera jornada el protagonisme ha estat pel filial del primer equip del CTT Badalona que ha aconseguit una important victòria davant l'Olot (5-1), que permet iniciar el camí de la permanència. També, es destaca els magnífics inicis de campionat del Preferent A, els dos equips de la Territorial, així com el de 2a B i el nou equip del club de 3a, tots ells encara imbatuts.